Στάση στο Ρουφ για την Καλαμάτα

Σημαντική βαθμολογική… ανάσα πήρε ο ΠΑΟ Ρουφ το απόγευμα της Δευτέρας (30/4) καθώς επικράτησε με 2-0 της Καλαμάτας, στην αναμέτρηση που «έκλεισε» την 18η αγωνιστική της Football League στον νότιο όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στο «τρίποντο», χάρις τα τέρματα του Σκόνδρα στο 53’ και του Μανιά στο 71’.

Η «Μαύρη Θύελλα» ολοκλήρωσε με παίκτη λιγότερο την αναμέτρηση, καθώς στο 89’ αποβλήθηκε ο Τσιμικλής με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο, η αναμέτρηση στιγματίστηκε από την επίθεση των φιλάθλων του ΠΑΟ Ρουφ στον πρόεδρο της Καλαμάτας, Γιώργο Ράλλη, η οποία προκάλεσε την διακοπή του αγώνα για περίπου πέντε λεπτά, έπειτα από την άμεση επέμβαση των ΜΑΤ.

Όσον αφορά στον αγώνα, ο ΠΑΟ Ρουφ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και έφτασε με αξιώσεις μπροστά στα καρέ του Κοψαχείλη μόλις στο 8’ με το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Κοκολάκη, ωστόσο ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε σε κόρνερ.

Μάλιστα, κάτι… ανάλογο έγινε στο 37’ όταν οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι από στημένη φάση, με τον Σκόνδρα να απειλεί, αλλά ο Κοψαχείλης και πάλι έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΟ Ρουφ, ήτοι με γκολ. Ήταν το 51ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Σκόνδρας βρέθηκε απέναντι στον Σταθόπουλο και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Μάλιστα, στο 71’ οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με ωραίο σουτ του Μάνια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου), ο οποίος απέβαλε τον Τσιμικλή στο 89’ και έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Τύρπο, Λημνιός, Αθανασόπουλο, Πετρουζέλη

ΠΑΟ Ρουφ: Βουτσινάς, Σκόνδρας (75’ Παπαναστασίου), Κουμπούλης (91’ Διαμαντόπουλος), Κοκολάκης, Πενταυμβράκης, Τύρπος, Ζαχαράτος, Μαρτίνος, Μανιάς, Λημνιός, Ζουλιέν (75’ Λιόλιος).

Καλαμάτα: Κοψαχείλης (45’ λ.τρ. Σταθόπουλος), Ρουμπουλάκος, Τριανταφυλλάκης, Κωνσταντόπουλος, Τσόπελας (57’ Αθανασόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Τσιμικλής, Τσακγαράκης, Ψυχογιόπουλος, Μπεγέτης (72’ Πετρουζέλης), Κρητικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα