Στα πέναλτι μέτρησε η έδρα των Μπλους

Το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στο NHL υπερασπίστηκαν οι Σέιντ Λούις Μπλους κερδίζοντας στα πέναλτι τους Μινεσότα Ουάιλντ ύστερα από το 2-2 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Αυτή ήταν η 18η φετινή νίκη των «μπλε» στο Σέιντ Λούις, όπου έχουν δώσει 24 συνολικά ματς. Ωστόσο ήταν 0/5 στα παιχνίδια που κατέληγαν στα πέναλτι, αλλά απόψε ο Kevin Shattenkirk πέτυχε το μοναδικό γκολ της συγκεκριμένης διαδικασίας και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στην ομάδα του.

Στην

κανονική διάρκεια, ο David McIntyre άνοιξε το σκορ για τους «τρελούς», αλλά οι David Perron και Alex Pietrangelo διαμόρφωσαν το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Στην συνέχεια ο Jared Spurgeon ισοφάρισε σε 2-2, αλλά οι Ουάιλντ έμειναν χωρίς νίκη στις εννέα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους ύστερα από τα πέναλτι.

Πλέον, οι Μπλους ανέβηκαν στην κορυφή της Central με 58 βαθμούς, ενώ παράλληλα προωθήθηκαν στην δεύτερη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Από την πλευρά της, η ομάδα της Μινεσότα έχει 51 βαθμούς και την έβδομη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα