H… μάχη του γυναικείου πρωταθλήματος

Στη μάχη ρίχνονται για μια ακόμα εβδομάδα αρκετές ομάδες του γυναικείου πρωταθλήματος καθώς εκτός από την προγραμματισμένη αγωνιστική της Α’ κατηγορίας, θα διεξαχθούν και οι εξ’ αναβολής αγώνες της Β’ και Γ’ κατηγορίας.

Στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος την αυλαία της 9ης αγωνιστικής ανοίγει το ματς του Οδυσσέα Γλυφάδας κόντρα στην Καβάλα με τις δύο ομάδες να χωρίζονται από διαφορά 8 βαθμών. Στο επόμενο παιχνίδι της ημέρας (12:45) ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε ένα παιχνίδι πρόκληση καθώς και οι δύο ομάδες

θέλουν τη νίκη προκειμένου να ανέβουν όσο πιο ψηλά μπορούν στο βαθμολογικό πίνακα.

Στη συνέχεια, (14:30) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Καλλιθέα, με το «δικέφαλο του Βορρά» να αναζητούν την νίκη προκειμένου να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνουν φαβορί για τον τίτλο, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Οδυσσέα Γλυφάδας με 3-1.

Τέλος, την 9η αγωνιστική θα κλείσει το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στο Βόλο και τις Ελπίδες Καρδίτσας, με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να βρεθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΠΑΟΚ με τον οποίο συγκατοικούν στην κορυφή.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας γυναικών.

Στη Β’ κατηγορία (15:00) ο Μαγνησιακός θα υποδεχτεί τις Πιερίδες Μούσες στο γήπεδο «Προβατά» Σερρών για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.

Στη Γ’ κατηγορία θα διεξαχθούν τέσσερα εξ’ αναβολής παιχνίδια όπου στις 12:00 η Α.Ο. Λαύρας θα υποδεχτεί τη Δόξα Πηγαδακίων, στις 15:00 ο Ολυμπιακός Καμινίων τον Άτταλο Ν. Περάμου και την ίδια ώρα ο Αρίων Σητείας τον Άρη Αρχαγγέλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα