Στα πέναλτι η Ντεπορτίβα Κίτο

Αν και ηττήθηκε με 1-0 από την Λιμπερτάδ, η Ντεπορτίβα Κίτο επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa Sudamericana.

H ομάδα του Εκουαδόρ δεν είναι... ξένη σε αυτό το επίπεδο, αφού το 2009 κατέκτησε την συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ το 2008 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Copa Libertadores. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις υπήρξε νικήτρια στο Recopa Sudamericana.

Αν μη τι άλλο αποτελεί την μεγαλύτερη ομάδα του Ισημερινού και το απέδειξε για άλλη

μία φορά απόψε. Αν και ο Πάμπλο Βελάσκεζ πέτυχε το 1-0 στο 90ο λεπτό και ισοφάρισε τη νίκη του Κίτο στο πρώτο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το σθένος και αντέδρασαν στα πέναλτι.

Μάλιστα, ο Ντιέγκο Καλντερόν αστόχησε στην δική του εκτέλεση και έφερε σε μειονεκτική θέση την Ντεπορτίβα. Ωστόσο, οι συμπαίκτες του έβρισκαν συνεχώς δίχτυα, μέχρι να αποτύχει ο Μανουέλ Μασιέλ, ο οποίος αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα της Παραγουάης στον έκτο γύρο της τελικής διαδικασίας.

Στα ημιτελικά, η Ντεπορτίβα θα αντιμετωπίσει την Βελέζ Σάρσφιλντ. Το πρώτο ματς θα γίνει στην Αργεντινή και ο επαναληπτικός στην πρωτεύουσα του Εκουαδόρ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα