Δεύτερη ευκαιρία με Γιούβε θέλει ο Κασέρες

Ο Μάρτιν Κασέρες της Σεβίλλης αποκάλυψε ότι θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην Γιουβέντους για δεύτερη φορά, αν και διατηρεί συμβόλαιο με την τωρινή του ομάδα.

Την σεζόν 2009-10, ο Ουρουγουανός αμυντικός βρέθηκε στην ομάδα του Τορίνο σαν δανεικός από την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί. Φαίνεται ότι του έχουν μείνει απωθημένα του Κασέρες, αφού σε δηλώσεις του εκδήλωσε το ενδιαφέρον περί επιστροφής του στην «Κυρία»:

«Θα ήθελα να φορέσω πάλι την φανέλα της Γιουβέντους, αφού θεωρώ ότι αξίζω ευκαιρία, για να αποδείξω

την αξία μου σε αυτή την ομάδα. Την πρώτη φορά δεν είχα τύχη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν μπορούσα να κρύψω την επιθυμία μου».

Πρέπει να σημειωθεί ότι στις 31 Μαΐου του 2011, η Σεβίλλη απέκτησε τον 24χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή από την Μπαρτσελόνα, αφού τον διατηρούσε για μία χρονιά στο ρόστερ της σαν δανεικό. Μάλιστα, η ομάδα της Ανδαλουσίας κατέβαλε περίπου 4.5 εκατομμύρια ευρώ, οπότε δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τις δηλώσεις του Κασέρες.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα