Ατύχημα για τον ROH Champion, Davey Richards

01:57 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

O 29χρονος Αμερικανός ROH Champion, Davey Richards, ενεπλάκη σε αυτοκινητικό ατύχημα, το οποίο παρεμποδίζει την ομαλή εξέλιξη της καριέρας του.

Ο Richards έχει κατακτήσει μία σειρά από τίτλους σε indy επίπεδο στο pro-wrestling και συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα «ονόματα» του χώρου, αν και δεν είναι μέλος κάποιου κορυφαίου promotion. Ωστόσο, το ατύχημά του προκάλεσε τον αποκλεισμό του από σόου του New Japan Pro Wrestling

στην Ιαπωνία, όπου επρόκειτο να υπερασπιστεί τους τίτλους Tag Team με τον Rocky Romero. Μοιραία το promotion αφαίρεσε τις ζώνες από το δίδυμο, αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει άλλο ματς στη θέση του ακυρωθέντα, καθώς ο Richards διατηρεί τον ίδιο τον τίτλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου σημειώθηκε το τρακάρισμα.

Στο σόου της 3ης Μαΐου, πάντως, ο Okada, πρώην παλαιστής του ΤΝΑ IMPACT, θα θέσει υπό διεκδίκηση για δεύτερη φορά τον τίτλο IWGP. Επίσης θα γίνει αγώνας ανάμεσα σε Prince Devitt και Low Ki για το IWGP Junior Title, ενώ ο Karl Anderson, πρώην παρτενέρ του Lord Tensai του WWE, θα αντιμετωπίσει τον Shinsuke Nakamura.

Keywords
Τυχαία Θέματα