Στα 5 ευρώ το εισιτήριο στη Ζάκυνθο

Να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο τελευταίο και πιο κρίσιμο ματς της Ζακύνθου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό θέλει η διοίκηση του ΤΑΠ και για αυτό προσανατολίζεται στο να βάλει γενική είσοδο στα 5 ευρώ!

Οι νησιώτες διεκδικούν την είσοδό τους στα play off και για το λόγο αυτό θέλουν τον κόσμο δίπλα τους την Κυριακή (27/05). Έτσι, οι διοικούντες τη Ζάκυνθο αναμένεται να βάλουν γενική είσοδο στα 5 ευρώ, ώστε να μπορέσουν όλοι οι φίλοι της να παρακολουθήσουν το τόσο κρίσιμο

παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, η αποστολή έφτασε σήμερα (21/05) το απόγευμα στο νησί από τα Χανιά και αύριο (22/05) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Ηλυσιακό, το οποίο πιθανότατα να ξεκινήσει στις 16.00.

Στα ευχάριστα είναι οι επιστροφές των Κυπαρίσση, Στρατομήτρου που εξέτισαν, Λιβέρη που προφυλάχθηκε στα Χανιά για τον κυριακάτικο (27/05) «τελικό», αλλά και του Τσάνη.

Δύο ποδοσφαιριστές παραμένουν αμφίβολοι. Ο Σαμαράς που τραυματίστηκε στα Χανιά στο γόνατο και ο γκολκίπερ Βασιλακόπουλος που έχει πρόβλημα στο λαγονοψοΐτη και ακολουθεί θεραπείες.

Keywords
Τυχαία Θέματα