«Τέλος» ο Μανό από τον Λεβαδειακό

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό αποτελεί και επίσημα από τη Δευτέρα (21/05) ο Μανό, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους Βοιωτούς – Εξετάζεται την Τρίτη (22/05) ο φάκελος αδειοδότησης.

Ο Πορτογάλος αμυντικός έφθασε στη Λιβαδειά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να κουνήσει… μαντήλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε ο Lopes Mendes (Mano) και έλυσε κοινή συναινέσει

το συμβόλαιό του με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εύχεται στον Πορτογάλο αμυντικό καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του».

Εξετάζεται την Τρίτη (22/05) ο φάκελος αδειοδότησης

Παράλληλα την Τρίτη (22/05) εξετάζεται από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ο φάκελος αδειοδότησης του Λεβαδειακού, με τους ανθρώπους της ομάδας να εκφράζουν την βεβαιότητά τους πως δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα, τονίζοντας παράλληλα με… νόημα πως «και φέτος θα κρατήσουν στο δυναμικό της ομάδας στη δύναμη της ομάδας οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή θέλουν»!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 22 Μαΐου εξετάζεται από το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ ο φάκελος του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ προκειμένου η ομάδα να λάβει την άδεια συμμετοχής για την περίοδο 2012-2013. Μέλος της Διοίκησης της ομάδας, σχετικά με το θέμα, δήλωσε: «όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο φάκελος αδειοδότησης της ομάδας είναι υπερπλήρης και η ομάδα για μια ακόμη χρονιά κατατάσσεται στις υγιέστερες ομάδες του Πρωταθλήματος».

Οι ίδιοι κύκλοι της διοίκησης τόνιζαν πως «ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ σε όλη την ιστορία του, κάθε φορά που τελείωνε μια αγωνιστική περίοδος, κρατούσε στη δύναμη της ομάδας, ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ποδοσφαιριστή ήθελε. Το ίδιο θα συμβεί και φέτος!»

Keywords
Τυχαία Θέματα