Στα 19 το σερί των Ρεντ Ουίνγκς

Για 19ο συνεχόμενο παιχνίδι έμειναν αήττητοι εντός έδρας οι Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς, έστω μέσα από το πέναλτι ύστερα από 1-1 με τους Άναχαϊμ Ντακς.

Πλέον απέχουν μία νίκη από τις 20 συναπτές αντίστοιχες νίκες των Φιλαδέλφεια Φλάιερς το 1975-76 και των Μπόστον Μπρούινς το 1929-30! Απόψε (ξημερώματα 11/02) στα πέναλτι σκόραραν οι Pavel Datsyuk και Todd Bertuzzi, οπότε «διαγράφηκε» η εύστοχη εκτέλεση του Teemu Selanne.

Παράλληλα, ο αρχηγός των «κόκκινων φτερών», Nicklas Lidstrom, συμπλήρωσε

1,549 παιχνίδια και ισοφάρισε την επίδοση-ρεκόρ του Alex Delvecchio για αγώνες με μία συγκεκριμένη ομάδα στο NHL! Πάντως ο θρύλος των πάγων, Gordie Howe, είχε 1,687 παιχνίδια με τους Ρεντ Ουίνγκς, αλλά άλλαξε ομάδα στην δική του καριέρα.

Στο μεταξύ, ο Jakub Kindl πέτυχε το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ο ελληνικής καταγωγής George Parros (Τζορτζ Πάρος) σημείωσε το γκολ των «παπιών». Συνολικά το παιχνίδι ήταν κλειστό, αφού αμφότερες οι ομάδες εμφανίστηκαν... διστακτικές.

Πλέον οι πρωτοπόροι της δυτικής περιφέρειας του NHL έχουν 76 βαθμούς. Από την πλευρά τους, οι Ντακς «ανέβηκαν» στους 51 αποσπώντας έναν βαθμό στο Ντιτρόιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα