«Σώθηκε» η Γουίγκαν, έπεσε η Μπλάκμπερν

01:56 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με γκολ του Αντολίν Αλκαράθ στο 87ο λεπτό, η Γουίγκαν κέρδισε με 1-0 την Μπλάκμπερν και εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League.

Εκπληκτικά αποτελέσματα έφερε η Γουίγκαν στις τελευταίες αγωνιστικές και πέτυχε τον άθλο, όπως φαινόταν αρχικά, της σωτηρίας με το γκολ του προαναφερόμενου αμυντικού, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Παράλληλα, οι «ρόβερς» υποβιβάστηκαν για πρώτη φορά σε 11 χρόνια.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων, πάντως, είχαν προβλέψει την αποτυχία, καθώς οι διαμαρτυρίες σε βάρος του προπονητή, Στιβ Κιν, δεν άργησαν να αρχίσουν. Επίσης εκτοξεύθηκε… κοτόπουλο στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο… έπιασε ο Αλί Αλ Χαμπσί, τερματοφύλακας της Γουίγκαν.

Πάντως η Μπλάκμπερν άξιζε τη νίκη, αφού δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες. Ωστόσο συνοδεύει, μαθηματικά πλέον, τη Γουλβς στην League One. Η τρίτη «καταδικαστική» θέση θα καταληφθεί από την Μπόλτον ή την ΚΠΡ ή την Άστον Βίλα και θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον, Γκιβέτ (46’ Πέτροβιτς), Νταν, Μάρτιν Όλσον, Ορ (80’ Γκουντουίλι), Νταν (44’ Μάρκους Όλσον), Πέντερσεν, Λόου, Χόιλετ, Αϊγεκμπένι, Μοντέστε.
Γουίγκαν: Αλ Χαμπσί, Κάλτνουελ, Φιγκερόα, Αλκαράθ, Μακ Κάρθι, Μακ Άρθουρ, Μποσεζούρ, Μπόις, Ντι Σάντο (85’ Σάμον), Μόσες, Μαλόνεϊ.

Δείτε τη βαθμολογία, όλα τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League.

Keywords
Τυχαία Θέματα