«Σκασμένος» ο Λεώνης

Μία ώρα χρειάστηκε η Εθνική για να μεταβεί από το Ροζελάρε στο Λιλ, με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο ημίωρο της προπόνησης!

Διοργάνωση… Βαλκανικού επιπέδου χαρακτηρίζουν το προ-ολυμπιακό τουρνουά από τις πρώτες ώρες διαμονής τους στο Βέλγιο παίκτες και προπονητές της Εθνικής ομάδας.

Μετά τα πρώτα απρόοπτα που περίμεναν την ομάδα και το χαμηλότατο επίπεδο του ξενοδοχείου τους στο Ροζελάρε, η αποστολή χρειάστηκε μία ώρα για να μεταβεί στο γήπεδο όπου προπονήθηκε, αλλά και όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες, στο Λιλ,

όπου δεν την περίμενε κανένας εκπρόσωπος των διοργανωτών για να την εξυπηρετήσει.

Λόγω της απόστασης, αλλά και της κίνησης στην εθνική οδό που ενώνει το Ροζελάρε με τη γαλλική πόλη, χάθηκε η πρώτη μισή ώρα της προπόνησης. «Η ταλαιπωρία συνεχίστηκε όλη την ημέρα, με τη μία απρόοπτη κατάσταση να διαδέχεται την άλλη. Η κούραση είναι πια πολύ μεγάλη», έλεγε απογοητευμένος ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Αλέκος Λεώνης. «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου μένουμε τόσο μακριά από το γήπεδο. Μας έκαναν να μην ασχολούμαστε καν με τον αυριανό αγώνα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος αυτή η κατάσταση θα λειτουργήσει θετικά, κινητοποιώντας τους αθλητές», πρόσθεσε.

Την προσπάθεια της εθνικής δυσχεραίνει η απουσία των τραυματισμένων Προύσαλη και Χριστοφιδέλη, η παρουσία των οποίων θα πρόσθετε περαιτέρω ισχύ «40%», όπως εκτιμά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος πρόσθεσε ότι «οι Γαλλία και Γερμανία αγωνίζονται σε τοπ επίπεδο, συμμετέχοντας σε όλες τις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις. Απέναντι στη Γαλλία, θα προσπαθήσουμε να έχουμε πολλή υπομονή στο παιχνίδι μας και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη. Η Γαλλία κάνει πολύ λίγα λάθη κι αυτή είναι μια σημαντική παράμετρος στον τρόπο παιχνιδιού τους. Θα προσπαθήσουμε να τους χαλάσουμε την υποδοχή, αφού εκεί στηρίζουν πολλά και να κρατήσουμε τον πασαδόρο τους μακριά από το φιλέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα