Σισέ: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη νίκη»

13:44 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Μονόδρομος είναι για την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς η κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι απέναντι στην Στόουκ, σύμφωνα με τον Τζιμπρίλ Σισέ, προκειμένου η ομάδα του να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το δυο στα δυο πρέπει να κάνει η ΚΠΡ αν θέλει να πετύχει τον αντικειμενικό της στόχο, που είναι η «σωτηρία», στα παιχνίδια που έχει μπροστά της με αντιπάλους τους Στόουκ και Μάνστεστερ Σίτι. Κι επειδή το ματς με τους «πολίτες» αφ’ ενός αργεί, αφ’ ετέρου είναι εξ ορισμού… δύσκολο, όλα τα φώτα πέφτουν

πάνω στο πρώτο...

Χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια του Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Γάλλο πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού να ξεκαθαρίζει πως η κατάκτηση του «τριπόντου» είναι εκ των ουκ άνευ για την λονδρέζικη ομάδα!

«Μου αρέσει η πίεση. Ο προπονητής θα πάρει την απόφαση για το ποιος θα αγωνιστεί, αλλά είτε βρίσκεται κανείς στον αγωνιστικό χώρο είτε στον πάγκο θα πρέπει να είναι έτοιμος», ανέφερε αρχικά ο Σισέ.

Και συμπλήρωσε με νόημα: «Ο καθένας στα αποδυτήρια θα πρέπει να δείξει τον χαρακτήρα του. Έχουμε πολλούς παίκτες με προσωπικότητα και οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι, δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Keywords
Τυχαία Θέματα