«Σφύριξαν σωστά στο Χαλκίδα - Ένωση Ιλίου»

23:46 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Σωστή χαρακτηρίζουν τη διαιτησία στο ντέρμπι κορυφής του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, κόντρα στην Ένωση Ιλίου, στη Χαλκίδα.

Οι φιλοξενούμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία αφήνουν αιχμές για τα «σφυρίγματα έδρας» των Μ. Πιτσίλκα και Γερακίνη. Από την πλευρά τους, οι Χαλκιδαίοι ναι μεν παραδέχονται τη μετριότητα των «αρχόντων» της αναμέτρησης, ξεκαθαρίζουν όμως πως σε καμία περίπτωση δεν έκριναν το τελικό αποτέλεσμα, ίσα ίσα που με την εμπειρία τους άφησαν την εντύπωση πως σφύριξαν σωστά.

Καταλήγοντας, μάλιστα, αναφέρουν πως η Ένωση Ιλίου επίσης αξίζει την άνοδο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Η διαιτησία μπορεί γενικά να ήταν μέτρια και να δημιούργησε παράπονα και στις δύο ομάδες, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς όμως να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια, η εμπειρία των δύο διαιτητών ήταν αυτή που άφησε στο τέλος την εντύπωση ότι πραγματικά σφύριξαν σωστά και δεν έχασαν σε κανένα σημείο τον έλεγχο του αγώνα, που όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ δύσκολος και «σκληρός».

Πάντως, οι δύο ομάδες και της Χαλκίδας και του Ιλίου απέδειξαν μετά το σημερινό (08/01) παιχνίδι ότι παρ’ όλες τις αντιπαραθέσεις που υπήρξαν την προηγούμενη εβδομάδα, με τις ένθεν και ένθεν δημοσιεύσεις, είναι αγωνιστικά πολύ καλές ομάδες και αξίζουν και οι δύο την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα