Σεβίλλη από τα παλιά

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος σκαρφάλωσε η Σεβίλλη επικρατώντας της Σπόρτινγκ Χιχόν στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με 2-1, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία στην 8η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να «κλειδώσουν» νωρίτερα το τρίποντο αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 15΄ ο Ντελ Μοράλ με ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα, για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους Σεβιγιάνους ο Κάσερες στο 58΄ με ωραία κεφαλιά.

Έξι λεπτά αργότερα

ωστόσο, ο Μπαράλ, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Μπίλιτς και με πλασέ σε κενή εστία, ξαναέβαλε τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι, προσδίδοντας μία άγρια ομορφιά στην αναμέτρηση. Η Χιχόν μάλιστα έφθασε μία ανάσα από την ισοφάριση στο 89΄ όταν η πίεση που άσκησε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο παραλίγο να αποδώσει καρπούς.

Το 2-1 ωστόσο ήταν αυτό που σφράγισε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών και οι Σεβιγιάνοι βρίσκονται πλέον έναν βαθμό πίσω από τη δεύτερη Ρεάλ και δύο από τις πρωτοπόρους, Μπαρτσελόνα και Λεβάντε, κατέχοντας αυτή τη στιγμή το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League. Αντίθετα, η Χιχόν είναι από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, αφού με μόλις έναν πόντο στο... σακούλι, παραμένει κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα