Σερ Άλεξ: «Δεν έκανε κάτι τρομερό ο Ρούνεϊ»

Σύμμαχο στο πρόσωπο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρήκε ο Γουέιν Ρούνεϊ, αφού τις τελευταίες μέρες έχει δεχθεί σκληρή κριτική από τα αγγλικά Μέσα.

Άλλωστε, η συμπεριφορά του και η αποβολή του στο τέλος του αγώνα του Μαυροβούνιου με την Αγγλία ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη. Αυτή η τοποθέτηση, ωστόσο, δεν βρίσκει σύμφωνο τον προπονητή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Νομίζω ότι ο Γουέιν έχει δείξει τρομερή βελτίωση στον τομέα της αυτοσυγκράτησης απέναντι στα σκληρά τάκλιν σε σχέση με τα πρώτα του χρόνια. Όσο ωριμάζει ένας ποδοσφαιριστής, μεγαλώνει η ευθύνη του και πρέπει να γίνεται συνεχώς

καλύτερος. Η πρόσφατη αντίδραση του, δεν ξέρω πώς να την χαρακτηρίσω, προκλήθηκε από μερικά σκληρά μαρκαρίσματα. Δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι τρομερό».

Ο Σερ Άλεξ παραδέχθηκε ότι δεν έχει δει την επίμαχη φάση και ότι προσβλέπει στην άμεση επικοινωνία με τον επιθετικό του, όταν αυτός επιστρέψει στις προπονήσεις των «κόκκινων διαβόλων»:

«Του έστειλα μήνυμα, αλλά δεν απάντησε. Θα είναι απογοητευμένος. Δεν είδα την φάση, ούτε το ματς. Θα είναι μαζί μας αύριο και θα μιλήσω μαζί του».

Keywords
Τυχαία Θέματα