Λεβάιν: «Είχαμε δύσκολη αποστολή»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σκοτίας, Κρεγκ Λεβάιν, δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του ύστερα από τον αποκλεισμό από την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά η αποστολή του ήταν αρκετά δύσκολη, όπως δήλωσε.

Ο στόχος της νίκης στην έδρα της Ισπανίας είναι σχεδόν ανέφικτος, σύμφωνα με τον Λεβάιν. Άλλωστε αυτό ακριβώς υποστήριξε έπειτα από την ήττα της εθνικής του με 3-1 από τους «φούριας ρόχας» στο Αλικάντε:

«Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Δεν μου αρέσει να χάνουμε, αλλά όπως είπα στους παίκτες μου ύστερα από το ματς, δεν υπήρχε δυσκολότερη αποστολή για αυτούς.

Να έρθεις στην έδρα των παγκόσμιων και ευρωπαϊκών πρωταθλητών και να τους αντιμετωπίσεις στους δικούς τους όρους είναι κάτι πολύ δύσκολο».

Συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι οι Σκοτσέζοι έφθασαν στα όρια τους:

«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα πρέπει να είμαστε τέλειοι. Δυστυχώς, απλά προσεγγίσαμε το τέλειο απόψε. Όταν πιάνουν αυτή την απόδοση οι Ισπανοί, είναι πολύ δύσκολη η αντιμετώπιση τους».

Ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του υποστηρίζοντας ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα διδαχθούν από την αποτυχία και θα επιστρέψουν περισσότερο δυνατοί. Ωστόσο, η Σκοτία μένει μακριά από τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων συνεχώς από το 1996 και η απογοήτευση εντός της ποδοσφαιρικής χώρας μεγαλώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα