Σε πρώτο πλάνο η αδειοδότηση στον ΟΦΗ

Σε αναμμένα… κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του ΟΦΗ οι οποίοι εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κερδίσουν την πρώτη μεγάλη μάχη της σεζόν που δεν είναι άλλη από την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Η υπόθεση αδειοδότηση είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί τους Κρητικούς αυτές τις ημέρες, καθώς θα κρίνει και το μέλλον του συλλόγου, με αποτέλεσμα η παραμονή του Νίκου Αναστόπουλου στην άκρη του πάγκου να περνά σε δεύτερη μοίρα.

Τα μέλη έτσι της προσωρινής διοίκησης των Ομιλίτων έχουν αναγάγει σε προτεραιότητα

τη διεκπεραίωση των υποθέσεων με τις οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να γίνει ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της αδειοδότησης έστω και σε δεύτερο βαθμό.

Το Σαββατοκύριακο μάλιστα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς μέσα σ’ αυτό αναμένεται να κορυφωθούν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους για την ανεύρεση συμβιβαστικής λύσης και αμέσως μετά να ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών, οι οποίες θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί το αργότερο μέχρι την ημέρα της εκδίκασης της έφεσης.

Υπενθυμίζεται πως τα ανοιχτά… μέτωπα είναι αυτά με τους έντεκα παίκτες που εκπροσωπεί ο δικηγόρος Κίμωνας Ευαγγελάτος (Παναγιώτης Μπαρτζώκας, Φραντς Μπερτίν, Κώστας Κιάσσος, Ιβάν Ρούσεφ, Ανέστης Αγρίτης, Αλέξανδρος Κασμερίδης, Κώστας Σταυρακάκης, Μανόλης Ψωμάς, Αντώνης Νατσούρας και Στέλιος Σφακιανάκης), τους δύο Ισπανούς Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ, τον Γεννάδιο Ξενοδόχωφ, τον Αλεξάντερ Σίμιτς και τον Πιότρ Βλόντραρτσικ, ωστόσο σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, όλες οι υποθέσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως τη διεκπεραίωση του πλάνου σωτηρίας έχουν αναλάβει οι νομικοί της ΠΑΕ, Μανώλης Φωτάκης και Ντίνος Μανταδάκης, ενώ υπενθυμίζεται πως στο συγκρότημα του Ηρακλείου πρέπει να βρουν και να δώσουν τις επόμενες ημέρες 100.000 ευρώ στους Αλέξανδρο Κασμερίδη, Κώστα Σταυρακάκη, αλλά και στον ιδιώτη που έχει πάρει επιταγές από τον Νίκο Αναστόπουλο προκειμένου να μην καταπέσει η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ…

Keywords
Τυχαία Θέματα