Σε περιορισμένη παραγωγή το Nissan Juke-R

10:39 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Η Nissan έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή των πρώτων τριών Juke- R και όπως ανακοινώνει, προτίθεται να κατασκευάσει έναν περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Το Juke- R εφοδιάζεται με κινητήρα 3,8 λίτρων και εμφανίζει τελική ταχύτητα 257 χλμ./ώρα. Έκανε παγκόσμιο ντεμπούτο τον περασμένο Ιανουάριο στο Ντουμπάι, λαμβάνοντας εξαρχής τεράστια δημοσιότητα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Nissan να λάβει

παραγγελίες για την κατασκευή τριών αυτοκινήτων, τα οποία και θα παραδοθούν προς το τέλος του καλοκαιριού. Μάλιστα τα δύο από αυτά, προορίζονται για μια υψηλού κύρους προσωπικότητα του Ντουμπάι.

Εκτός από τα προαναφερθέντα όμως, η Nissan προτίθεται να κατασκευάσει και άλλα Juke-R κατόπιν παραγγελίας, με τις σχετικές εντολές να τοποθετούνται εντός των επομένων τεσσάρων μηνών από τους υποψήφιους ιδιοκτήτες. Καθώς η κατασκευή του πρωτότυπου Juke-R βασίστηκε πάνω στην αρχιτεκτονική του GT-R, είναι λογικό η παραγωγή των επερχόμενων Juke- R να επωφεληθεί από το σύστημα μετάδοσης και το πλαίσιο του συγκεκριμένου μοντέλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα