Αποφασίζει πριν τα play offs ο Σάντος

10:39 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Μετά την προτελευταία αγωνιστική των play offs (16/5) θ’ ανακοινώσει ο Φερνάντο Σάντος τους 25 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, για την προετοιμασία ενόψει του Euro.

Τα προτελευταία παιχνίδια των αγώνων κατάταξης θα περιμένει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός για ν’ ανακοινώσει την αποστολή για την προετοιμασία στην Αυστρία, η οποία είναι προγραμματισμένο ν’ αναχωρήσει στις 22/5.

Ο Φερνάντο Σάντος, όπως δήλωσε χθες (3/5) μετά το τέλος των

βραβείων της Nova, δεν έχει καταλήξει 100% ακόμα, στους ποδοσφαιριστές που θ’ απαρτίζουν την αποστολή, ωστόσο γνωρίζει σίγουρα τους 17-18, οι οποίοι άλλωστε αποτελούν και το βασικό «κορμό» αυτή της Εθνικής.

Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους θα τους παρακολουθήσει στους αγώνες των play offs.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι στην αποστολή θα βρίσκεται τόσο ο Κώστας Μήτρογλου, όσο και ο Γιάννης Φετφατζίδης, των οποίων η συμμετοχή μέχρι πρότινος μόνος εξασφαλισμένη δεν ήταν.

Ερωτηματικό αποτελούν, αντίθετα, οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Γιώργος Τζαβέλλας. Ο πρώτος έπαιξε μετά από καιρό με τη φανέλα της Μονακό και αν συνεχίσει έτσι στα εναπομείναντα παιχνίδια, τότε το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην αποστολή θα συγκεντρώσει σαφώς περισσότερες πιθανότητες.

Διαφορετική είναι η περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα, καθώς έχει να κάνει κυρίως με τη θέση, αφού συμμετέχει στα παιχνίδια των Μονεγάσκων (την περασμένη Τρίτη 1/5, πέτυχε και γκολ). Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Χοσέ Χολέμπας δεν θα βγει εύκολα από την 11άδα, τότε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου θα «παλέψει» για μια θέση με τον Νίκο Σπυρόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα