Θέλει τελικό και επί του Παναθηναϊκού η ΤΣΣΚΑ

11:33 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται ήδη σε τελικό Final 4 τη φετινή χρονιά και ελπίζει πως και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα κάνει κάτι ανάλογο.

Στην Κωνσταντινούπολη (11/13-05) χτυπάει η καρδιά της Ευρωλίγκας, εκεί που «πράσινοι» και Ρώσοι θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό του Fianl 4, αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας δίνει και άλλους αγώνες που κρίνουν τίτλο σε αντίθεση με το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός

έδωσε το τελευταίο επίσημο ματς του πριν αναχωρήσει για την Τουρκία στις 30/04, όταν και τελείωσε την ημιτελική σειρά με τον Κολοσσό στη Ρόδο (3-1). Δηλαδή δέκα ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού.

Η ΤΣΣΚΑ, όμως, αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Ούνιξ Καζάν στην προσπάθειά της για την κατάκτηση της κορυφής της VTB League, μετά την επικράτησή της με 79-72 επί της οικοδέσποινας στο Βίλνιους, Λιέτουβος Ρίτας, στο Βίλνιους στον ημιτελικό.

Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξαν να βρίσκονται οι συνήθεις ύποπτοι. Ο Αντρέι Κιριλένκο που είχε 19 πόντους και 7 ριμπάουντ και ο Μίλος Τεόντοσιτς που πρόσθεσε άλλους 13 και μοίρασε και 7 ασίστ.

Ο πρώην μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Ράσιτς με 16 και ο Πρέντραγκ Σαμαρτζίσκι με 15 ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για τους Λιθουανούς που παρόλο που έχασαν εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί κόντρα στους πανίσχυρους Ρώσους. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Ρενάλντας Σεϊμπούτις είχε 6 πόντους.

Πάντως, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού είχε και δύο απουσίες. Αυτές των Βίκτορ Χριάπα που ταλαιπωρείται από ίσωση και Νικίτα Κουμπάνοφ που είναι τραυματίας. Αμφότεροι έμειναν στη Μόσχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα