Σε κλουβί το Triple H vs Undertaker

Τελικά ο Triple H δέχθηκε την πρόκληση του Undertaker για νέο μεταξύ τους αγώνα σε WrestleMania, αλλά επέβαλε τους δικούς του όρους.

Συγκεκριμένα, στο εβδομαδιαίο Raw SuperShow, o HHH πρότεινε... Hell in a Cell και φυσικά το αίτημα έγινε αποδεκτό. Άλλωστε αμφότεροι οι πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου αγώνα έχουν πλούσια προϊστορία σε ματς σε κλουβί.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το πρόγραμμα της φετινής WrestleMania (01/04) αρχίζει

και... γεμίζει. Μάλιστα η τρίτη σύγκρουση του Triple H με τον 'Taker στο «show of shows» θα αποτελέσει το co-main event της βραδιάς, καθώς προέχει το Rock vs Cena.

Αναφορικά με το main event της 'Mania, ο Rock θα εμφανιστεί την επόμενη Δευτέρα στο Raw, ώστε να προωθήσει την κόντρα του με τον «Champ». Για την ώρα, πάντως, ο Cena φρόντισε να... ξευτελίσει την Eve, την οποία χαρακτήρισε... πορνίδιο, επειδή χάλασε τη φιλική του σχέση με τον Zack Ryder.

Σε αντίθεση με το Elimination Chamber, αυτή τη φορά ο World Heavyweight Champion, Daniel Bryan, χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα για να ξεπεράσει τον Santino Marella. Ο έτερος παγκόσμιος πρωταθλητής, ο CM Punk έμαθε πως ο Chris Jericho θα είναι ο πρώτος διεκδικητής του τίτλου του, αφού ο τελευταίος επικράτησε σε Battle Royal.

Οι πρωταθλητές Tag Team, Primo & Epico, ηττήθηκαν από την ομάδα των Kofi Kingston και R-Truth. Τέλος, ο Mark Henry επέστρεψε επίσημα στη δράση, εκμεταλλευόμενος τη «χάρη» του John Laurinaitis, αλλά ηττήθηκε από τον Sheamus.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Sheamus κέρδισε τον Mark Henry.
O Kofi Kingston & R-Truth κέρδισαν Primo & Epico.
O David Otunga κέρδισε τον Ezekiel Jackson.
O Daniel Bryan κέρδισε τον Santino Marella.
Οι Bella Twins κέρδισαν τις Kelly Kelly & Aksana.
O Chris Jericho κέρδισε Battle Royal δέκα Superstars.

Keywords
Τυχαία Θέματα