Σε εξέλιξη το Δ.Σ. της ΕΠΟ

Ξεκίνησε η συνεδρίαση του έκτακτου Διοικητικό Συμβουλίου της ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια του οποίου επρόκειτο να συζητηθούν τα μέτρα αντίδρασης της Ομοσπονδίας, μετά τη ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου και πιο συγκεκριμένα του άρθρου 19.

Με αφορμή τη ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου στην ολομέλεια της Βουλής, στο οποίο μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνεται το άρθρο 19, το οποίο «χαρίζει» αυξημένες αρμοδιότητες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού,

το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε να συνεδριάσει σήμερα (16/2), προκειμένου ν’ αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις της Ομοσπονδίας.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ προτίθενται να βάλουν νέα διάταξη στο πειθαρχικό της δίκαιο, η οποία θα προβλέπει ποινές για τις υποθέσεις που εξετάζει η ΕΕΑ (μετοχολόγιο, χρέη προς το Δημόσιο κ.α.), κάτι το οποίο μόνο αντίθετο δεν βρίσκει, όπως δήλωσε χθες (15/2) στη Βουλή, τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο.

Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι θ’ αποτελέσει την έναρξη για τη «χρυσή τομή» και ότι δεν θα χρειαστεί να ενημερωθεί η FIFA, κάτι το οποίο ενδεχομένως να οδηγήσει στον αποκλεισμό των συλλόγων (Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ) από τις διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και της Εθνικής μας ομάδα από το EURO 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα