«Ολυμπιακός όπως λέμε... Μπάγερν»!

Με την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία παρομοίασε τον Ολυμπιακό ο Έβαλντ Λίνεν μιλώντας στον γερμανικό Τύπο, τονίζοντας ωστόσο η Ντόρτμουντ αυτή τη στιγμή είναι πιο δυνατή και μπορεί να πάρει τη νίκη την Τρίτη στο «Σίγκναλ Ιντούνα» για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων», παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της χώρας του «www.ruhrnachrichten.de», όπου εκτός

των άλλων αναφέρθηκε στον φετινό Ολυμπιακό, στο πώς μπορεί να τον χτυπήσει η Ντόρτμουντ, αλλά και στη μεταγραφή του Ριέρα στη Γαλατασαράι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν:

- Για την ομάδα του Ολυμπιακού:
«Δεν είναι πλέον συγκρίσιμη με αυτή που προπονούσα, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά...»

- Για το πως μπορεί να χτυπήσει η Ντόρτμουντ:
«Είδα το παιχνίδι πριν δυο εβδομάδες, είχε ασκήσει πίεση η Ντόρτμουντ, όμως ήταν ευάλωτη όσο κυλούσε ο χρόνος και ήταν πίσω στο σκορ. Όμως η Ντόρτμουντ είναι πιο δυνατή και μπορεί να νικήσει».

- Για τις προσδοκίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού για το Champions League:
«Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Μπάγερν στη Γερμανία. Οι προσδοκίες ήταν πάντα υψηλές, ο σύλλογος είναι πενήντα φορές πρωταθλητής. Πλέον έχει μια διαφορετική προσέγγιση».

- Για το νέο σύστημα με τους φόρους:
«Οι ομάδες πληρώνουν κανονικά φόρους και αυτό είναι ένα μεγάλο μείον για τις ομάδες. Αυτό σημαίνει πως ένας παίκτης είναι αρκετά ακριβότερος απ' ότι πριν μερικά χρόνια. Γι΄ αυτό και ο Ριέρα πήγε στην Κωνσταντινούπολη».

- Για τον φετινό Ολυμπιακό:
«Πλέον, υπάρχει μια νέα προσέγγιση, και η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες. Εγώ είχα κάποιους από αυτούς. Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αποτελεί τη ναυαρχίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί υπάρχει η προσδοκία πως μπορεί να συνεχίσει στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα