Σάββα: «Ο Πηλαδάκης δεν αφήνει την ΑΕΛ»

Ο διευθυντής της ΑΕΛ, Λουκάς Σάββα έδωσε απαντήσεις σχετικά με το μέλλον της θεσσαλικής ομάδας.

Παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Best 93.9» έκανε ο Λουκάς Σάββα και διέψευσε ότι τα γραφεία της ΠΑΕ σταμάτησαν να λειτουργούν. Παράλληλα, τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης δεν αφήνει τους «βυσσινί», ενώ τον απασχολεί μόνο η παραμονή της θεσσαλικής ομάδας.

Αρχικά δήλωσε: «Τα γραφεία δουλεύουν

σε καθημερινή βάση από τις εννέα το πρωί μέχρι τις πέντε το απόγευμα. Γραμματεία, λογιστήριο που είναι σε καθημερινή βάση. Πέρα από τον κύριο Τσακμακίδη και εμένα και κάποιους άλλους που είναι εδώ. Το μόνο που έκανε η ΠΑΕ είναι πως χρησιμοποίησε το νόμο να γίνεται ένα εκ περιτροπής ωράριο. Τίποτε περισσότερο».

Δεν έπρεπε να βγει μια ανακοίνωση από την ΠΑΕ;

«Δεν βγήκε ανακοίνωση διότι σαν ΠΑΕ δεν θεωρήσαμε πως άλλαξε κάτι στη λειτουργία της ομάδας. Αυτοί που χρησιμοποιούν έναν συγκεκριμένο τρόπο για να αποκτήσουν ακροαματικότητα δεν θα βγαίνει η ΠΑΕ κάθε φορά να βγάζει ανακοινώσεις».

Εμείς ως εκπομπή πήραμε τηλέφωνο την Παρασκευή και δεν απαντούσε κανείς για πέντε λεπτά.

«Ξέρω πως πιθανότατα θα πήρατε τηλέφωνο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι και μέχρι τη μια και μισή που είναι η εκπομπή σας. Εκείνη την ώρα είχαμε συσκέψεις όλο το προσωπικό για τον αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την γενικότερη λειτουργία των γραφείων. Να είστε σίγουρος πως αν διαπιστώσω πως δεν λειτουργούν κανονικά τα γραφεία θα επαναστατήσω εγώ ο ίδιος».

Με τον κύριο Πηλαδάκη μιλάτε;

«Μιλάμε σε καθημερινή βάση».

Μιλάτε με μηνύματα ή στο τηλέφωνο;

«Μπορεί να μιλάμε τρεις ώρες στο τηλέφωνο την ημέρα και βέβαια να ανταλλάξουμε και είκοσι μηνύματα».

Πάντως έκανε μια κίνηση, περισσότερο ανθρωπιάς, τις ημέρες του Πάσχα και έδωσε κάποια χρήματα στους ποδοσφαιριστές.

«Με την κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή την εποχή ο πρόεδρος κάνει τέτοιες κινήσεις. Πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον Κώστα Πηλαδάκη. Μένει ένας, ενάμιση μήνας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και τότε θα δούμε τι έχει γίνει. Πρέπει να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο παρελθόν».

Δείχνει ενδιαφέρον ακόμη για την ομάδα;

«Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που βρίσκεται οκτώ χρόνια στην ομάδα να μην δείχνει ενδιαφέρον. Να μην το πάμε επενδυτικά το θέμα, έστω και συναισθηματικά είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρεται. Εκείνο που θέλω αυτή τη δεδομένη στιγμή μια θερμή παράκληση. Η ομάδα με τον Μιχάλη Ζιώγα έχει βρει μια αγωνιστική ταυτότητα. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα βέβαια διότι θέλουμε δουλειά. Βλέπουμε τουλάχιστον πως το θέμα ψυχολογίας της ομάδας, που είμαστε δίπλα στην ομάδα έχει επιτευχθεί σε ένα μεγάλο βαθμό και το βλέπετε μέσα στο γήπεδο. Να δείξουμε καλή θέληση όλοι μας και από μέρους των φιλάθλων μας και πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα. Και μια εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που λέγεται Κώστας Πηλαδάκης άσχετα τι θα κάνει».

Υπάρχει ένας οικονομικός βραχνάς που επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του ο πρόεδρο

Keywords
Τυχαία Θέματα