Σαραντίτης: «Μπράβο στα παιδιά του Ολυμπιακού»

Στη δεύτερη θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος τερμάτισε η ομάδα βόλεϊ παίδων του Ολυμπιακού, με τον Σπύρο Σαραντίτη να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο επικεφαλής προπονητής της Ακαδημίας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Σαραντίτης:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών και τη 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

βόλεϊ παίδων. Τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Με τις αλλαγές που έγιναν εφέτος στις ηλικίες αρκετοί παίκτες παίζουν και στην ομάδα παμπαίδων.

Στο ξεκίνημα της περιόδου υπήρχαν αρκετοί που έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα καταφέρει να προκριθεί από το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Τα παιδιά όμως με τη σκληρή προπόνηση και το πάθος που έχουν για τον Ολυμπιακό τα κατάφεραν.

Έχασαν μόνο από τον Ηρακλή σε ένα παιχνίδι που σαφώς οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι και νίκησαν δίκαια αλλά δεν τιμά κανέναν το γεγονός της εξύβρισης των παικτών μας από ανθρώπους που καμία σχέση δεν έχουν με το άθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω, για την άμεση παρέμβαση, τον κ. Μπερμπέρογλου και τους ανθρώπους από το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή.

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό που τα τελευταία 10 χρόνια οι ομάδες μας, παίδων και εφήβων τερματίζουν στην πρώτη δυάδα των πρωταθλημάτων. Όπως είναι εξίσου σημαντικό ότι από αυτές τις ομάδες προέρχονται βολεϊμπολίστες που στελεχώνουν την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και τις εθνικές μας ομάδες.

Θέλω να σταθώ στην έμπρακτη στήριξη που έχει η Ακαδημία από τη Διοίκηση αλλά και τα στελέχη της πρώτης ομάδας. Υπάρχει ήδη έτοιμο το πλάνο πάνω στο οποίο θα βαδίσουμε άμεσα με στόχο ακόμη περισσότερα παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου να βρεθούν στην πρώτη ομάδα».

Στο μεταξύ, την Κυριακή (1/7, 10:00 έως 14:00) θα πραγματοποιηθεί Τουρνουά - Γιορτή λήξης της φετινής λειτουργίας της Ακαδημίας Βόλεϊ στο κλειστό του Ρέντη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Αγώνες κατάταξης των τμημάτων Τζούνιορ ( Αγόρια - Κορίτσια)

Αγώνες επίδειξης των τμημάτων Παγκορασίδων - Παμπαίδων , Κορασίδων-Παίδων , Νεανίδων-Εφήβων καθώς και άλλες εκπλήξεις!

Θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει γιορτή για την ολοκλήρωση της περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα