Σάντος: «Έχουμε δρόμο ακόμα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, μιλώντας στα Μέσα της Πορτογαλίας, τόνισε ότι δεν τελείωσε το έργο με μία πρόκριση στα τελικά του Euro.

Το να κατακτήσει και πάλι η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θεωρείται πολύ δύσκολο. Όπως και το 2004 άλλωστε, οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Στο στρατόπεδο της Εθνικής, επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία μετά την πρόκρισή της ως αήττητη στα τελικά του

Euro με τον Φερνάντο Σάντος να δηλώνει στα Μέσα της χώρας του και το «Maisfutebol» ότι το έργο του στην Ελλάδα δεν ολοκληρώθηκε με την πρόκριση στα τελικά του Euro.

«Είναι γεγονός πως η κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο χωρίς ήττα και με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες δεν είναι κάτι το φυσιολογικό για την ομάδα, ας ικανοποιηθούμε, λοιπόν, μ' αυτό τώρα, γιατί στη συνέχεια έχουμε να κάνουμε ακόμα πολλά», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας δεν ήθελε να πει πολλά: «Η ομάδα πρέπει να εξελιχθεί και να βελτιωθεί ειδικά στην ποιότητα του παιχνιδιού της. Ο πρώτος στόχος που ήταν πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επετεύχθη, τώρα ο δεύτερος είναι να πάμε στο Eurο και να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το Βοσνία – Πορτογαλία, αλλά και την ήττα της εθνικής Πορτογαλίας από την Δανία: «Η Βοσνία είναι καλύτερη ομάδα εν συγκρίσει με τα μπαράζ προ διετίας, είναι σύλλογος με παίκτες που παίζουν σε μεγάλες ομάδες. Η Δανία υπήρξε πρωταθλήτρια Ευρώπης, εμείς δεν ήμασταν ποτέ, έχει παίκτες που παίζουν σε μεγάλες ομάδες και κορυφαία πρωταθλήματα, όπως η Αγγλία, επομένως το αποτέλεσμα δεν ήταν αφύσικο».

Keywords
Τυχαία Θέματα