Πρεμιέρα στο κλειστό της Κυψέλης για ΠΑΟ

Γραφειοκρατικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με το κλειστό του Μετς και έτσι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό της Κυψέλης τη Δευτέρα (17/10) κόντρα στο Φοίνικα Σύρου.

Το κλειστό του Μετς και κυρίως ο Ο.Ν.Α δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να αγωνιστεί τη Δευτέρα 17/10) στο κλειστό «Π. Γκαζγκας» και αυτό γιατί δεν είχε συμφωνηθεί η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα και δεν υπήρχε έγκριση.

Έτσι, το ΤΑΑ

ΠΑΟ κινήθηκε άμεσα, κάτι που δεν έκανε η ΕΣΑΠ, και έκλεισε για την πρώτη αγωνιστική το κλειστό του Πανελληνίου. Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟ αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Πανελλήνιο για παραχώρηση του κλειστού της Κυψέλης μόνο για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Φοίνικα Σύρου αφού λόγοι καθαρά γραφειοκρατικοί δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί στην πρεμιέρα στο κλειστό του Μετς.

Το ΤΑΑ ΠΑΟ ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο κ. Ζερβουδάκη για την κατανόηση και την αμεσότητά του να λύσει το θέμα. Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του Παναθηναϊκού».

Keywords
Τυχαία Θέματα