Σα Πίντο: «Έτοιμοι να τους σταματήσουμε»

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναγνώρισε τις δυσκολίες που θα συναντήσει η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στον δεύτερο αγώνα της με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, επισήμανε ωστόσο ότι αυτός και οι παίκτες του είναι έτοιμοι να κόψουν τον δρόμο του αντιπάλου τους και να περάσουν στον τελικό του Europa League…

Ισχνό προβάδισμα για την υπόθεση πρόκριση έχουν τα «λιοντάρια της Λισσαβώνας», μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο πάντως να μην τοποθετείται επί του θέματος στην καθιερωμένη συνέντευξη

Τύπου. Αντιθέτως, ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε να μιλήσει για την σημερινή (26/04) ρεβάνς και να εκφράσει την πίστη του ότι η Σπόρτινγκ θα ξεπεράσει τον σκόπελο της Μπιλμπάο!

«Δεν νομίζω ότι η Αθλέτικ θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της. Περιμένω ότι θα παίξουν με τον ίδιο τρόπο που έπαιξαν και στην Πορτογαλία, επιθετικά. Η στρατηγική τους είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, αλλά είμαστε έτοιμοι να τους σταματήσουμε. Δεν με προβληματίζει το κοινό στο «Σαν Μαμές». Φέτος, έχουμε παίξει σε σκληρές έδρες όπως το Μάντσεστερ, η Βαρσοβία και το Χάρκιβ, οπότε έχουμε συνηθίσει σε γεμάτα στάδια και δύσκολες καταστάσεις», δήλωσε αρχικά ο Σα Πίντο.

Ενώ συνέχισε: «Έπαιξα στον τελικό του 2005 και τώρα ελπίζω να πάω ξανά εκεί ως προπονητής. Είναι μια σημαντική στιγμή στην προπονητική καριέρα μου και το να ηγούμαι αυτής της ομάδας είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη. Θέλουμε να προσφέρουμε μεγάλες στιγμές στον σύλλογο με το να κερδίσουμε και να περάσουμε στον τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα