Μπιέλσα: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση»

Απρόσμενα χαλαρός, βάση της σημασίας του αγώνα, ο Μαρσέλο Μπιέλσα αναφέρθηκε στην σημασία που έχει για την Αθλέτικ Μπιλμπάο η παρουσία της στον τελικό του Europa League και επισήμανε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να πάρει το πολυπόθητο «εισιτήριο»!

Μπορεί οι Βάσκοι να έχουν ηττηθεί με 2-1 στο πρώτο ματς από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ωστόσο ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν έδειξε ιδιαίτερα ανήσυχος για αυτό το γεγονός ενόψει της σημερινής (26/04) ρεβάνς των δυο ομάδων. Το αντίθετο

μάλιστα θα έλεγε κανείς, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός της Μπιλμπάο παρουσιάστηκε χαλαρός, αν και χωρ.ίς διάθιεση να αποκαλύψει τα πλάνα του, στη συνέντευξη Τύπου…

«Αυτά τα μεγάλα παιχνίδια δημιουργούν πάντοτε ένα συγκεκριμένο επίπεδο προσδοκιών. Αυτό είναι σε συνάρτηση με το βραβείο στο τέλος της σειράς, που είναι η παρουσία στον τελικό του Europa League. Ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσουμε τους εαυτούς μας στους οπαδούς μας είναι μέσα από το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Ακόμα κι αν δεν κερδίζει πάντοτε η καλύτερη ομάδα, θα πρέπει πάντοτε να προσπαθείς να είσαι εσύ ο καλύτερος», σχολίασε ο 56χρονος Μπιέλσα και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να αμυνθούμε καλά, για να μην σκοράρουν αλλά και να επιτεθούμε προκειμένου να στείλουμε εμείς την μπάλα στα δίχτυα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την συμμετοχή σε έναν ευρωπαϊκό τελικό με οτιδήποτε άλλο. Είμαστε έτοιμοι. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις μια νίκη είναι να σκέφτεσαι μόνο το πώς θα κερδίσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα