Ρούνεϊ: «Η Λίβερπουλ με έκανε να αρρωσταίνω»

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο αγγλικό ντέρμπι, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για το πως αντιμετώπιζε τα παιχνίδια με την Λίβερπουλ όταν ήταν μικρός.

Η μέρα του μεγάλου ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ πλησιάζει και ο Γουέιν Ρούνεϊ θυμήθηκε τα παλιά. Τότε που ως μικρό παιδί και υποστηρικτής της Έβερτον, περνούσε… δύσκολες μέρες.

«Δεν κερδίζαμε συχνά στο “Άνφιλντ”. Μου άρεσαν τα ματς αυτά, αλλά για να είμαι ειλικρινείς αρρώσταινα πριν. Ένιωθα νευρικά και είχα ένα απαίσιο συναίσθημα. Αν δεν κέρδιζε η ομάδα μου, ήταν πολύ

δύσκολο να πάω στο σχολείο και να αντιμετωπίσω τους συμμαθητές μου που ήταν Λίβερπουλ», τόνισε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλώντας στην “Mirror” για να συμπληρώσει:

«Όλη μου η οικογένεια είναι μεγάλοι υποστηρικτές της Έβερτον, έτσι το να νικάω την Λίβερπουλ είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα. Είναι μεγάλη μέρα για την Γιουνάιτεντ, λόγω της αντιπαλότητας με την Λίβερπουλ, αλλά και για εμένα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα