Νταλγκλίς: Απλά, ένα ακόμα ματς

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο σούπερ ντέρμπι της Premier League, όμως ο προπονητής των Reds, Κένι Νταλγκλίς, με δηλώσεις του προσπάθησε να αποφορτίσει το κλίμα για τους παίκτες του.

"Ο κόσμος λέει ότι είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά δεν κοιτάζω τα ματς ως μεγάλα ή μικρά. Είναι ένα ακόμα ματς, τρεις πόντοι που πρέπει να κατακτήσουμε. Η μόνη διαφορά αυτή την φορά είναι ότι αν κερδίσουμε, τότε πλησιάζουμε ακόμα περισσότερο. Είναι μια ευκαιρία

να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και να περιορίσουμε τις πιθανότητές τους την ίδια στιγμή", είπε ο Βασιλιάς Κένι και συμπλήρωσε:

"Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όπως και εκείνοι, κανείς δεν θα περάσει 90 εύκολα λεπτά. Έτσι όμως είναι η Πρέμιερ Λιγκ. Στην περσινή χρονιά, η περσινή μας καλή εμφάνιση ανταμείφτηκε με μία νίκη με 2-0. Αλλά δεν πρόκειται να πάρουμε τίποτα το Σάββατο από αυτά που κάναμε πέρυσι.

"Η Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά, βρίσκονται στην κορυφή, εκεί που θέλουν να ανέβουν όλοι οι άλλοι. Είχαν αρκετούς τραυματισμούς, αλλά τους αντιμετώπισαν σωστά. Όπως όλοι οι προπονητές, ο Φέργκι περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών".

Keywords
Τυχαία Θέματα