Ροσέλ: «Έτοιμη η συμφωνία με Γκουαρντιόλα»

Ο Σάντρο Ροσέλ αποκάλυψε ότι η Μπαρτσελόνα έχει κάνει ήδη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Πεπ Γκουαρντιόλα και πλέον περιμένει την απάντησή του.

Απόλυτα επιτυχημένη είναι η πορεία του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, καθώς ο νεαρός τεχνικός έχει καταφέρει να δώσει πάρα πολλούς τίτλους στην ομάδα του τα τελευταία χρόνια.

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν όσο τίποτα άλλο να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον

41χρονο τεχνικό. Ο Σάντρο Ροσέλ μιλώντας στα ισπανικά Μέσα τόνισε ότι έχει ήδη ετοιμάσει και καταθέσει την πρόταση ανανέωσης στον Καταλανό τεχνικό.

«Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας με τον Γκουαρντιόλα. Για αυτόν η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντα ανοιχτή και το συμβόλαιο έτοιμο για να το υπογράψει. Μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε διετές, τριετές ή τετραετές συμβόλαιο. Ακόμα και αν θέλει μπορεί να υπογράψει για έναν χρόνο με την επιλογή να ανανεώσει για ακόμα δύο μετά», είπε αρχικά ο Ροσέλ.

«Το συμβόλαιο είναι πάνω στο τραπέζι και όποτε νιώσει χαρούμενος και άνετος μπορεί να βάλει την υπογραφή του», είπε ο Ροσέλ. Σχετικά με τις φήμες για την κίνηση που αναμένεται να κάνει η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ είπε:

«Δεν ξέρω αν μας ενδιαφέρει ο Μπέιλ. Αν τον ήθελα στην ομάδα, δεν θα το έλεγα γιατί θα ανέβαινε η τιμή του. Δεν θα ζητήσουν 40 εκατομμύρια, αλλά 50. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν τον θέλαμε, ποτέ δεν θα πληρώναμε 40 εκατομμύρια για την απόκτησή του», ξεκαθάρισε ο Ροσέλ.

Σε ότι αφορά τα σχόλια του Ιμπραΐμοβιτς για την ομάδα του και το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή ο Ετό είπε: «Πιστεύω ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν ταίριαζε στην ομάδα μας και για αυτό συμφωνήσαμε με την Μίλαν. Δεν θέλαμε να τον κρατήσουμε όμως στην ομάδα. Είδαμε την καλύτερη επιλογή για εμάς και αυτή ήταν να πάει στην Μίλαν. Σε ότι αφορά τον Ετό ποτέ δεν σκεφτήκαμε να τον φέρουμε πίσω», είπε ο Σάντρο Ροσέλ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα