Αυτοσυγκέντρωση απαιτεί ο Λάμπαρντ

Πολλά καταγράφονται γύρω από την εθνική Αγγλίας τις τελευταίες μέρες, αλλά ο Φρανκ Λάμπαρντ φαίνεται συγκεντρωμένος και απαιτεί το ίδιο από τους συμπαίκτες του.

Πρόσφατα, ο Φάμπιο Καπέλο, ομοσπονδιακός κόουτς των «λιονταριών», έθεσε τον 33χρονο μέσο αρχηγό της εθνικής, όταν θα βρίσκεται στο γήπεδο. Προφανώς αυτή η κίνηση κάλυψη τον άσο της Τσέλσι, αλλά αυτή η εξέλιξη δεν ήταν η μοναδική αξιοσημείωτη αναφορικά με την Αγγλία, αφού συνυπάρχει «διένεξη» με την FIFA. Στο προσκήνιο βρίσκεται επίσης η κλήση του Τζον Τέρι, παρά

τα νομικά του προβλήματα...

Ενόψει του φιλικού με την Ισπανία, ο Λάμπαρντ οριοθέτησε αυστηρά τα όρια της προσοχής των διεθνών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην ατομική του πορεία μέσω της «Sun»:

«Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στον σκοπό σου, ανεξάρτητα από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Η απόδοση στον αγωνιστικό χώρο παραμένει σημαντικότερη. Η Αγγλία θα είναι πάντα κεφάλαιο για μένα. Χαίρομαι, όταν φορώ την φανέλα της».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα