Προβάδισμα με 2-1 για τους Ντέβιλς

06:31 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς επικράτησαν με 4-3 των Φιλαδέλφεια Φλάιερς στην παράταση και προηγήθηκαν με 2-1 στη σειρά.

Μπορεί ο Alexei Ponikarovsky να αναδείχθηκε «χρυσός» σκόρερ στο 17:21 του έξτρα χρόνου, αλλά πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ilya Kovalchuk, ο οποίος επανήλθε στον πάγο ύστερα από απουσία ενός αγώνα. Συγκεκριμένα ο 29χρονος αριστερός επιθετικός είχε ένα γκολ και δύο ασίστ, εκ των οποίων η μία στο τέρμα του Ponikarovsky. Το «χρυσό» γκολ

σημειώθηκε, όταν οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν αδράνεια των αντιπάλων, οι οποίοι επιχειρούσαν να αλλάξουν τις γραμμές τους.

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, ο Kovalchuk διαμόρφωσε το 2-1, είκοσι δευτερόλεπτα ύστερα από το 1-1 του Patrik Elias σε power play. Αμφότερα τα τέρματα καταγράφηκαν στο 13ο λεπτό του πρώτου 20λεπτου, ενώ ο Brayden Schenn είχε ανοίξει το σκορ σε power play των Φλάιερς στο 6:08.

Ο Matt Carle, αμυντικός των φιλοξενουμένων έκανε το 2-2 στο δεύτερο 20λεπτο, αλλά ο Zach Parise έβαλε πάλι την ομάδα του μπροστά στο 7:29 της τρίτης περιόδου. Ακολούθησε η ισοφάριση σε 3-3 από τον Danny Briere, 8:56 πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.

Έτσι ο Martin Brodeur πήρε τη νίκη με 25 αποκρούσεις, ενώ ο Ilya Bryzgalov είχε 27. Το τέταρτο ματς της σειράς θα διεξαχθεί πάλι στο «Prudential Center» την Κυριακή (06/05), αλλά πλέον οι «διάβολοι» έχουν το προβάδισμα με 2-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα