Πρώτο εντός έδρας ματς για τον Φοίνικα

Η ομάδα της Σύρου υποδέχεται την Τετάρτη (2/11, 19.00) την ΕΑΠ στο πρώτο της παιχνίδι στο νησί.

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και αφού κατάφερε να ολοκληρώσει αήττητος τις υποχρεώσεις του στα δύο ματς που προηγήθηκαν, το κλειστό της Ερμούπολης ανοίγει τις πόρτες του για τον Φοίνικα, τους φιλάθλους του και την ΕΑ Πατρών, στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής (19.00).

«Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει αρκετά το γεγονός ότι αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι

μας και θα υπάρχει ένα σχετικό άγχος, από την άλλη λείπουμε αρκετό καιρό από το νησί και το γεγονός ότι θα παραμείνουμε για μια εβδομάδα μας χαροποιεί όλους. Ξέρω ότι τα παιδιά θα θέλουν να υπερβάλουν εαυτούς, να κάνουν το κάτι παραπάνω για να ικανοποιήσουν τον κόσμο, αλλά νομίζω ότι φιλικό που είχαμε κάνει με τον Ολυμπιακό μας βοήθησε στο να το ξεπεράσουμε κάπως», είπε ο προπονητής της ομάδας της Σύρου, Νίκος Νεόφυτος και πρόσθεσε:

«Στο παιχνίδι με την Κηφισιά είχαμε εξαιρετικό ποσοστό στην επίθεση και πολλά μπλοκ, γεγονός που με ικανοποίησε αφού αρχίζει να βγαίνει η δουλειά που κάνουμε. Πρέπει όμως να είμαστε το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι με την ΕΑΠ, γιατί πολύ απλά εμείς έχουμε να δώσουμε άλλα 20 ντέρμπι. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για τον Φοίνικα κι η ΕΑΠ είναι μια ομάδα με νέα και φιλόδοξα παιδιά, που θα γίνονται μέρα με τη μέρα καλύτερα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή».
Για την ΕΑΠ, αντίθετα, αυτή είναι η πρώτη έξοδος από την Πάτρα, με τον Γιώργο Χριστόπουλο να χρίζει φαβορί τους γηπεδούχους:

«Είναι ένα παιχνίδι όπου φαβορί είναι ο Φοίνικας καθώς διαθέτει μία έμπειρη ομάδα με παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία. Εμείς δεν έχουμε προβλήματα, αλλά δεν έχουμε ακόμη και τον επιθυμητό ρυθμό, αφού χρειαζόμαστε παιχνίδια στα πόδια μας».


Keywords
Τυχαία Θέματα