Πρωταθλητής ο Θερμαϊκός

Η ομάδα της Περαίας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της Β' κατηγορίας βόλεϊ γυναικών, αφού στον τελικό που διεξήχθη στο κατάμεστο γήπεδό της νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-1.

Όπως τελείωσε την κανονική περίοδο, έτσι ολοκλήρωσε και την σεζόν ο ΑΟΔ Θερμαϊκού. Η ομάδα της Περαίας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της Β' κατηγορίας βόλεϊ γυναικών, αφού στον τελικό που διεξήχθη στο κατάμεστο γήπεδό της νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-1. Στο τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες πανηγύρισαν την άνοδο μαζί με τους οπαδούς
τους, πριν ξεκινήσουν τις... διακοπές τους. Παρών στον τελικό και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Νίκος Αλεξανδρής, που μαζί με τον ταμία της ΕΠΕΣΘ, Γιώργο Διονά, απένειμαν το κύπελλο στις νικήτριες.Τα σετ: 25-27, 25-22, 25-17, 25-21.ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Κατζικάς): Γιαννάκη, Παρασκευαϊδου, Μπαλιδάκη, Κομνηνού, Τσιούχα, Λέκλη, Καρακασίδου (λ) - Ματζόλη (Νικολαϊδου, Δοντσίδου, Φυτοπούλου, Μπακαλούμη/λ).ΠΑΟΚ (Γκουτσίδης): Νινίκα, Μπάρμπα, Σαπουνά, Αποστολίδου, Ζήκα, Μπαμπατζάνη, Ιωσηφίδου (λ) - Μουμόλη, Γαβριηλίδου, Καραμανλίδου (Τσέλιου, Μετριτίδου/λ).
Keywords
Τυχαία Θέματα