«Στάση» Λος Άντζελες για Θάντερ και Ντουράντ! (photos)

Ένας… Ντουράντ δεν φέρνει την… άνοιξη στην Οκλαχόμα, καθώς παρά τους 35 πόντους που πέτυχε ο Αμερικάνος άσος, οι Θάντερ γνώρισαν την ήττα με 114-106 στην δεύτερη παράταση από τους Λέικερς στο Λος Άντζελες.

Η ομάδα της Οκλαχόμα ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο ένα… ντεμαράζ από τους «Λιμνάνθρωπους» στην τελευταία περίοδο, με επιμέρους σκορ 30-14, έφερε το ματς στην παράταση, καθώς η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε ισόπαλη με 91-91.

Όμως, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να… λύσουν τις διαφορές τους στο έξτρα πεντάλεπτο,

το οποίο ολοκληρώθηκε με 97-97 με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε δεύτερη παράταση, στην οποία οι Λέικερς ήταν πιο… ψύχραιμοι, κυρίως από την γραμμή των βολών και έφτασαν στην νίκη με 114-106.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Κόμπε Μπράιαντ οδήγησε το σκοράρισμα για την ομάδα του Λος Άντζελες με 26 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Γκασόλ (20 πόντους και 14 ριμπάουντ), Τζόρνταν Χιλ (14 π., 15 ριμπ.) και Ντέβιν Έμπανκς, ο οποίος ξεχώρισε για την άμυνά του πάνω στον Κέβιν Ντουράντ.

Ωστόσο, το παιχνίδι στιγματίστηκε από το αντιαθλητικό χτύπημα του Μέτα Γουόρντ Πις, ήτοι του Ρον Άρτεστ στον Τζέιμς Χάρντεν. Οι διαιτητές απέβαλαν τον άσο των Λέικερς, ενώ ο γκαρντ των Θάντερ δεν κατάφερε να συνεχίσει την αναμέτρηση, αν και μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ο καλύτερος για τους φιλοξενούμενους με 14 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα