Πρωταθλητής με… καθυστέρηση ο Roode

Ο Bobby Roode, έστω και τρεις εβδομάδες μετά το Bound For Glory, έγινε νέος πρωταθλητής του IMPACT κερδίζοντας τον παρτενέρ του στους Beer Money, James Storm.

Μάλιστα, το ίδιο το ματς ήταν… καθαρό, αφού δεν υπήρξε κάποια παρέμβαση από τρίτο, κάτι που συμβαίνει συχνά στο Impact Zone.

Στο εξής, ο Καναδός παλαιστής θα… κουβαλήσει την πολυτιμότερη ζώνη του IMPACT. Παράλληλα, έγινε… κακό παιδί, λίγα δευτερόλεπτα πριν κατακτήσει την ζώνη, ο Roode.

Αλλαγή τίτλου καταγράφηκε και στις Tag Teams των Knockouts. Οι Gail Kim και Madison Rayne πήραν τις συγκεκριμένες ζώνες, αφού επιβλήθηκαν των Tara και Brooke.

Επίσης, ο Jeff Hardy συνεργάστηκε με τον Mr. Anderson, αλλά δέχθηκαν αρκετή… τιμωρία από τους Immortals. Τέλος, ο Jesse Sorensen πήρε σπουδαία νίκη σε βάρος του πρωταθλητή της X-Division, Austin Aries, αλλά χωρίς να έχει τεθεί η ζώνη υπό διεκδίκηση. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Οι Jeff Hardy & Mr. Anderson κέρδισαν Bully Ray & Jeff Jarrett με DQ.
O Jesse Sorensen κέρδισε τον Austin Aries με non-title.
Οι Gail Kim & Madison Rayne κέρδισαν Tara & Brooke και έγιναν νέες Knockout Tag Team Champions.
O Bobby Roode κέρδισε τον James Storm και έγινε νέος πρωταθλητής.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα