Προσεγγίζουν τετράδα οι Μπλάκχοκς

Με σκορ 2-1 στην παράταση, οι Σικάγο Μπλάκχοκς κέρδισαν τους Βανκούβερ Κανάκς και βρέθηκαν έναν βαθμό μακριά από την τέταρτη θέση της Δύσης.

Ο rookie, Andrew Shaw αναδείχθηκε «χρυσός» σκόρερ, καθώς άλλαξε την πορεία του δυνατού σουτ του Johnny Oduya, ώστε να ξεπεραστεί ο Roberto Luongo στο έξτρα πεντάλεπτο. Ακόμα, ο Dave Bolland είχε προσφέρει την καταλυτική ασίστ και οι «μαυραετοί» πήραν δύο ακόμα βαθμούς χωρίς τον αρχηγό τους, Jonathan Toews, στην σύνθεσή

τους.

Συγκεκριμένα έχουν πέντε διαδοχικές νίκες και έχουν εξασφαλίσει 19 από τους 22 τελευταίους διαθέσιμους βαθμούς. Έτσι, οι Μπλάκχοκς άθροισαν 92 και βρέθηκαν στην έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL.

Στο πρώτο σουτ του ματς άνοιξε το σκορ ο Jannik Hansen, ο οποίος διέκοψε... ξηρασία 15 παιχνιδιών. Ωστόσο ο Corey Crawford σταμάτησε τα άλλα 23 σουτ των φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος.

Ακόμα, ο πρώτος σκόρερ των Κανάκς, Daniel Sedin, τραυματίστηκε ύστερα από αγκωνιά του Duncan Keith. Όπως ο Σουηδός, έτσι και ο Marcus Kruger, κεντρικός επιθετικός των «χοκς» αποχώρησε τραυματισμένος από το ματς.

Οι πρωτοπόροι της Northwest έφτασαν στους 95 βαθμούς και διατηρούν απόσταση... ασφαλείας από την τρίτη θέση της Δύσης. Παράλληλα απέχουν πέντε βαθμούς από το ρετιρέ της περιφέρειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα