Στο «Μεγάλο Μήλο» ο Tebow

Στους Νιου Γιορκ Τζετς θα συνεχίσει ο Tim Tebow, ποινή ενός έτους στον Sean Payton, παρουσιάστηκε ο Peyton Manning στους Ντένβερ Μπρόνκος και όλα τα νέα από τον «κόσμο» του NFL.

Λίγους μήνες μετά τη «Linsanity», η Νέα Υόρκη απέκτησε την «Tebowmania». Συγκεκριμένα, οι Νιου Γιορκ Τζετς πρόσφεραν μία επιλογή ντραφτ τέταρτου γύρου και μία έκτου

στους Μπρόνκος και απέκτησαν τον Tim Tebow συν μία επιλογή ντραφτ έβδομου γύρου!

Πλέον προκύπτει «πρόβλημα» με τον αρχικό βασικό quarterback, Mark Sanchez, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα νέο τριετές συμβόλαιο. Ενδέχεται να ανταλλαχθεί και αυτός σε άλλη ομάδα. Άλλωστε οι Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς έχασαν στο «νήμα» τη «μάχη» περί απόκτησης του Tebow και ίσως ενδιαφερθούν για τον Sanchez.

Παρουσίαση Peyton

Όλα τα παραπάνω προκλήθηκαν από την απόκτηση του Peyton Manning. Αφού παραχώρησαν τον Tebow, οι Μπρόνκος σκοπεύουν να κινηθούν στην «αγορά» των free agents, ώστε να πλαισιώσουν τον νέο τους quarterback. Από την πλευρά του, ο Manning θα εισπράξει 96 εκατομμύρια δολάρια για συνεργασία πέντε ετών.

«Καμπάνες» από την λίγκα

Για ένα χρόνο θα μείνει μακριά από το NFL ο Sean Payton, ενώ ο πρώην συντονιστής της άμυνας των Νιου Ορλίνς Σέιντς, Gregg Williams, αποκλείστηκε δια βίου από το φούτμπολ. Επίσης, ο γενικός διευθυντής των «αγίων», Mickey Loomis, δέχθηκε τιμωρία οκτώ αγωνιστικών και το μέλος του τεχνικού επιτελείου, Joe Vitt, έξι.

Όλα τα παραπάνω αφορούν τον γνωστό σκάνδαλο που προέκυψε τους τελευταίους μήνες στο NFL. Συγκεκριμένα οι παραπάνω άνδρες δημιούργησαν... τιμολόγιο και πρόσφεραν χρήματα σε ομάδες που τραυμάτιζαν μελλοντικούς τους αντιπάλους. Αναφορικά με τον Payton, πρόκειται για την πρώτη τιμωρία της λίγκας σε κόουτς, αφού το NFL θεώρησε πως προσπάθησε να αποκρύψει σχετικές πληροφορίες.

Νέο συμβόλαιο των 49ερς με Smith

Ο 27χρονος quarterback, Alex Smith, θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στους Σαν Φρανσίσκο 49ερς. Άλλωστε δέχθηκε προσφορά περί συμβολαίου τριών ετών έναντι 33 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αποσύρθηκε ο Ward

Ύστερα από 14 σεζόν σε κορυφαίο επίπεδο, ο wide receiver των Πίτσμπουργκ Στίλερς, Hines Ward, αποφάσισε να αποσυρθεί από το φούτμπολ με δύο Super Bowls στην κατοχή του. Άλλωστε αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τους Στίλερς και δεν θέλησε να φορέσει φανέλα άλλης ομάδας.

«Έκλεισαν» Wimbley οι Τάιτανς

Τον defensive end, Kamerion Wimbley, απέκτησαν οι Τενεσί Τάιτανς. Στις 16 Μαρτίου ο αμυντικός είχε αποδεσμευτεί από τους Όκλαντ Ρέιντερς.

Έμεινε στους Πάκερς ο Bush

Αφού διαπραγματεύτηκε συμβόλαιο με τους Αριζόνα Κάρντιναλς και τους Νιου Γιορκ Τζετς, ο cornerback, Jarrett Bush, υπέγραψε με τους Γκριν Μπέι Πάκερς. Άλλωστε σε αυτή την ομάδα αγωνίζεται από το 2006, αλλά έμεινε ελεύθερος στην αρχή της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Στους Ιγκλς ο Ryans

Τον linebacker, DeMeco Ryans, και μία επιλογή ντραφτ τρίτου γύρου απέκτησαν οι Φιλαδέλφεια Ιγκλς από τους Χιούστον Τέξανς έναντι μίας επιλογής τρίτου και μίας τέ

Keywords
Τυχαία Θέματα