Προπόνηση σε υψηλό τέμπο στα Σπάτα

Χωρίς κάποια ομιλία του Νίκου Κωστένογλου, αλλά με πολλή δουλειά ολοκληρώθηκε και η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα την Τετάρτη (09/11).

Δουλειά αντί για… λόγια επέλεξε και για την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τεχνικός της «Ένωσης» δούλεψε πολύ με τους παίκτες του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και παρά το γεγονός ότι λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους, η προπόνηση

είχε πολύ υψηλό τέμπο.

Οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν στην ταχυδύναμη, έκαναν αμέτρητα σπριντ και αρκετές ασκήσεις με τη μπάλα για περίπου δύο ώρες. Ο Παναγιώτης Λαγός και ο Έλφαρ Χέλγκασον έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Παράλληλα, οι παίκτες δούλεψαν πολύ και στο τελείωμα των φάσεων με τον Κωστένογλου να δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτόν τον τομέα.

Ο Χουάν Κάλα δούλεψε στο γυμναστήριο. Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Η προπόνηση της Πέμπτης (10/11) θα ξεκινήσει στις 17:00. Την Παρασκευή (11/11) και το Σάββατο (12/11) η ΑΕΚ θα κάνει πρωινή προπόνηση (11:00), ενώ την Κυριακή (13/11) η ομάδα θα έχει ρεπό. Όπως είναι πλέον σαφές, η «Ένωση» δεν θα δώσει φιλικό παρά τη διακοπή της Super League.

Keywords
Τυχαία Θέματα