Προπόνηση και ατομικό για τρεις στη Ζάκυνθο

Μετά την χθεσινή (29/02) αποχή, η σημερινή (29/02) προπόνηση της Ζακύνθου διεξήχθη κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάριος Κωστάκης, Παναγιώτης Δρόσος και Σάκης Γεωργίου.

Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ίωση και ο τρίτος έχει ενοχλήσεις στο δάκτυλο του ποδιού του. Και οι τρεις έκαναν τρέξιμο, ώστε να διατηρήσουν τουλάχιστον τη φυσική τους κατάσταση, αφού δεν κρίθηκαν ικανοί να πάρουν μέρος με τους υπόλοιπους στις ασκήσεις με μπάλα.

Από εκεί και πέρα, από την προπόνηση της Ζακύνθου, η οποία διεξήχθη στο

γήπεδο του Μαχαιράδου, απουσίαζε ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος αποκλείστηκε στην Κυλλήνη, ενώ επέστρεφε από προσωπική υποχρέωση και βρήκε κλειστή την πορθμειακή γραμμή λόγω του ισχυρού αέρα.

Από εκεί και πέρα, στο οικονομικό κομμάτι, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, με τη διοίκηση να καταβάλλει προσπάθειες, ώστε να δοθούν χρήματα, και τους παίκτες να κάνουν υπομονή.

Απόψε (29/02) το βράδυ, η διοίκηση θα δεξιωθεί τους παίκτες σε στενό "οικογενειακό" κύκλο, όπου θα κόψει ανεπίσημα την πίτα της. Η ομάδα λόγω του πένθους για το θάνατο του ποδοσφαιριστή Χρήστου Χαριάτη, δεν κάνει φέτος γιορτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα