Πρόωρη πρόκριση για Μοντερέι

Με το ένα... πόδι στον τελικό του CONCACAF Champions League βρέθηκε η Μοντερέι ύστερα από το εντός έδρας 3-0 επί της Πούμας.

Οι κάτοχοι του τροπαίου ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ευνοήθηκαν, άλλωστε, από το γρήγορο γκολ του Έκτορ Μοράλες. Συγκεκριμένα, στο έβδομο λεπτό, ο Ουμπέρτο Σουάζο «σέρβιρε» και ο προαναφερόμενος αμυντικός άνοιξε το σκορ.

Γενικά ο Σουάζο είχε... κέφια. Άλλωστε αυτός

πρόσφερε δύο γκολ στον Άλντο Ντε Νίγκρις στο δεύτερο ημίχρονο. Ο 28χρονος διεθνής Μεξικανός επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 59ο και στο 71ο λεπτό. Το διαμορφωμένο 3-0 προφανώς... σκότωσε την Πούμας, η οποία πρέπει να κυνηγήσει κάποιο... θαύμα στον επαναληπτικό.

Στον προγενέστερο ημιτελικό, το Τορόντο έφερε 1-1 με την Σάντος Λαγκούνα στον Καναδά. Αυτό σημαίνει πως η Μοντερέι θα έχει τρίτο διαδοχικό «εμφύλιο», αν πάρει την πρόκριση και ταυτόχρονα η Σάντος επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στον επαναληπτικό με τους Καναδούς στο Μεξικό.

Μοντερέι: Ορόζκο, Σ. Πέρεζ (86' Γκαρσία), Οσόριο, Μοράλες, Μπασάντα, Μαρτίνεζ (79' Ρεντερία), Ζαβάλα (79' Αγιόβι), Καρντόζο, Λ. Πέρεζ, Σουάζο, Ντε Νίγκρις.
Πούμας: Παλάσιος, Ουλιμπάρι, Φερνάντεζ, Βελάρδε, Παλάσιος, Αβίγια, Μπαρέρα (78' Τρεβίνιο), Ραμίζεζ (78' Γκαλίντο), Μαρτίνεζ, Μπράβο (66' Κάτσο).

Keywords
Τυχαία Θέματα