Ήττα της Φλαμένγκο στην Παραγουάη

Η Ολίμπια κέρδισε με 3-2 την Φλαμένγκο και πήρε την θέση των Βραζιλιάνων στην προνομιούχα δυάδα του δεύτερου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες με την ολοκλήρωση της τέταρτης αγωνιστικής.

Μόλις στο έκτο λεπτό ο Σέρτζιο Ορτεμάν άνοιξε το σκορ για τους Παραγουανούς. Το 1-0 προκάλεσε... πόλεμο επιθέσεων, καθώς η Φλαμένγκο «ανοίχτηκε» από την αρχή της αναμέτρησης. Ωστόσο πέρασε ένα ημίχρονο μέχρι να σημειωθεί άλλο γκολ.

Συγκεκριμένα, ο Βάγκνερ Λοβ ισοφάρισε σε 1-1 στο 48ο λεπτό. Μόλις τρία λεπτά

αργότερα, όμως, ο Πάμπλο Σεμπάγιος διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ της Ολίμπια. Αφού ο πρώην στράικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απώλεσε μοναδική ευκαιρία, ο Εντουάρντο Αράντα σημείωσε το 3-1 στο 70ό λεπτό.

Ακολούθησε ένα πανέμορφο γκολ του Αργεντινού, Ντάριο Μποτινέλι στο 77ο λεπτό, αλλά οι «κοκκινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν την ισοπαλία στα τελευταία 13 λεπτά της αναμέτρησης, αν και βρέθηκαν αρκετές φορές μπροστά στην εστία του Μαρτίν Σίλβα, τερματοφύλακα της Ολίμπια. Πλέον, η Φλαμένγκο καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, για να προκριθεί στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής.

Ολίμπια: Σίλβα, Ρομέρο, Ναχέρα, Αριόσα, Μέζα, Ορτεμάν, Αράντα, Μαρίν (86' Χομπέκερ), Φ.Καμπαγιέρο (82' Παρέδες), Ζεμπάγιος (75' Μπιανκούτσι), Λ. Καμπαγιέρο.
Φλαμένγκο: Φελίπε, Λεονάρντο Μούρο, Τζούνιορ Σέζαρ, Νταβίντ (55' Ουέλινγκτον), Γκονζάλεζ, Μοράες, Μποτινέλι, Ουίλιανς, Μουράλια (70' Ντέιβιντ), Ροναλντίνιο, Βάγκνερ Λοβ.

Παρακάτω η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα του δεύτερου γκρουπ:

1. Λανούς (Αργεντινή) 7
2. Ολίμπια (Παραγουάη) 7
3. Φλαμένγκο (Βραζιλία) 5
4. Έμελετς (Εκουαδόρ) 3

3 Απριλίου: Λανούς-Ολίμπια
4 Απριλίου: Έμελετς-Φλαμένγκο
12 Απριλίου: Φλαμένγκο-Λανούς
12 Απριλίου: Ολίμπια-Έμελετς

Keywords
Τυχαία Θέματα