Πρόκριση για Ουνιβερσιδάδ στην Αργεντινή

04:03 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Με γκολ του Ανχέλο Ενρίκεζ η Ουνιβερσιδάδ της Χιλής επικράτησε με 1-0 της Γοδόι Κρουζ, πήρε την πρόκριση και ουσιαστικά απέκλεισε τους Αργεντινούς από την συνέχεια του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 45ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Τότε ο Ενρίκεζ έκανε τη διαφορά υπέρ των Χιλιανών και οι κάτοχοι του Κόπα Σουνταμερικάνα κράτησαν μέχρι το τέλος το σκορ πρόκρισης.

Ο σύλλογος της Αργεντινής ήθελε

μονάχα τη νίκη. Άλλωστε ούτε η ισοπαλία θα ήταν ευνοϊκή, καθώς θα είχε ακόμα σημαντικό μειονέκτημα έναντι της Ατλέτικο Νασιονάλ, ενώ η Ουνιβερσιδάδ θα παρέμενε μπροστά της στη βαθμολογία. Τελικά ηττήθηκε και πλέον χρειάζεται απίθανο συνδυασμό αποτελεσμάτων, για να μην αποχαιρετήσει πρόωρα την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Νότιας Αμερικής.

Γοδόι Κρουζ ντε Μεντόζα: Τορίκο, Σάντσεζ, Γκαρσία, Κουρμπέλο, Ολμέδο, Βιγιάρ, Καρντόζο (61' Κούπερ), Ρόχας (72' Καστιγιόν), Λέρτορα, Κεμπάγιος, Καρούζο, Ραμίρεζ.
Ουνιβερσιδάδ της Χιλής: Χερέρα, Ατσεβέντο, Ρόχας, Γκονζάλεζ, Ντίαζ, Αράνγκουιζ (71' Μαρτίνεζ), Ροντρίγκεζ, Μένα, Λορενζέτι, Φερνάντεζ (61' Τσερεκέδα), Ενρίκεζ (68' Ρουιντίαζ).

Παρακάτω η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα του όγδοου ομίλου:

1. Ουνιβερσιδάδ 10 (5 αγ.)
2. Ατλέτικο Νασιονάλ 8 (4 αγ.)
3. Γοδόι Κρουζ 5 (5 αγ.)
4. Πενιαρόλ 1 (4 αγ.)

10 Απριλίου: Ατλέτικο Νασιονάλ (ΚΟΛ)-Πενιαρόλ (ΟΥΡ)
19 Απριλίου: Ουνιβερσιδάδ (ΧΙΛ)-Ατλέτικο Νασιονάλ (ΚΟΛ)
19 Απριλίου: Πενιαρόλ (ΟΥΡ)-Γοδόι Κρουζ (ΑΡΓ)

Keywords
Τυχαία Θέματα