Προειδοποιεί τη Σίτι ο Βενγκέρ

17:07 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Στα άσχημα αποτελέσματα επέστρεψε η Άρσεναλ, η οποία ύστερα από οκτώ συνεχόμενες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, ηττήθηκε 2-1 από την ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ». Πλέον θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον τεχνικό των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ να προειδοποιεί τους «πολίτες».

«Είναι μία

πολύ καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε και πάλι στα γνωστά μας στάνταρ. Πιστεύω ότι θα είναι μία διαφορετική Άρσεναλ την Κυριακή, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό θα χρειαστεί», είπε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός.

«Έχουμε παίξει πολύ καλά απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και αυτός είναι πλέον ο στόχος μας. Ξέρουμε πώς να επανερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα. Το έχουμε αντιμετωπίσει και νωρίτερα στη διάρκεια της σεζόν», συνέχισε ο 62χρονος τεχνικός.

«Έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι αυτό μας έλειψε στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν μπορείς να χάνεις παιχνίδια όπως χάσαμε εμείς. Σίγουρα μας έλειψε κάτι και δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό», κατέληξε ο Βενγκέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα