Προχωρά η πώληση των Ντότζερς

Η διαδικασία πτώχευσης, στην οποία επιθυμούν να υποβληθούν οι Λος Άντζελες Ντότζερς συνεχίζεται με σκοπό την πώληση της ομάδας μέχρι τις 30 Απριλίου.

Τους τελευταίους μήνες (και τα τελευταία χρόνια) τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Ντότζερς είναι αναρίθμητα. Την Παρασκευή (20/01), ύστερα από αρκετούς μήνες προπαρασκευής, κατατέθηκε αίτηση περί πτώχευσης της εταιρείας. Έτσι τα χρήματα που θα προκύψουν από ενδεχόμενη πώληση των μετοχών θα καταβληθούν στους πιστωτές που σχετίζονται με την ομάδα του MLB.

Μέχρι

τις 30 Απριλίου ίσως προκύψει κάποιος επενδυτής που θα «σώσει» τους Ντότζερς. Ταυτόχρονα μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία πρέπει να καταβάλει 131 εκατομμύρια δολάρια ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Frank McCourt, στην πρώην σύζυγό του και πρώην συνιδιοκτήτρια, ύστερα από σχετική δικαστική απόφαση. Προφανώς τα δύο θέματα... συνδέονται.

Γίνεται αντιληπτό πως οι επόμενοι μήνες θα είναι γεμάτοι εξελίξεις για την ομάδα του Λος Άντζελες, κάτι που συμβαίνει σταθερά τον τελευταίο καιρό. Οι φίλοι των Ντότζερς ελπίζουν πως αυτά θα είναι τα τελευταία, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λυθεί οριστικά το ζήτημα της ιδιοκτησίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα