Πρίντεζης: «Θα κάνουμε τα πάντα για το τρόπαιο»! (video)

Το άγχος από τους παίκτες του Ολυμπιακού θέλησε να αποβάλλει ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στο κανάλι της Ευρωλίγκας.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα βάλουν τα δυνατά τους για να νικήσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό της Κυριακής (13/05), αλλά ακόμη και αν χάσουν θα διεκδικήσουν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πρίντεζης επισήμανε πως οι δύο αγώνες του Final 4 δεν έχουν καμία

σχέση μεταξύ τους και πως για να κατακτήσει το τρόπαιο ο Ολυμπιακός πρέπει να επιβάλλει το ρυθμό του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

«Ένας τελικός είναι ένας τελικός. Θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας να νικήσουμε. Αξίζουμε που είμαστε εδώ και το απολαμβάνουμε. Θα παίξουμε εναντίον μιας πολύ δυνατής ομάδας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πρίντεζη, ο οποίος πρόσθεσε:

«Είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε την Μπαρτσελόνα παίζοντας το δικό της παιχνίδι. Δεν επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, κάτι που πρέπει να κάνουμε με την ΤΣΣΚΑ για νικήσουμε».

«Είμαστε ένα ματς πριν το τρόπαιο. Αν το κατακτήσουμε θα φανεί αύριο. Αν γίνει αυτό θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ακόμη και αν χάσουμε στον τελικό δεν έγινε και τίποτα, θα επιστρέψουμε στην ελληνική πραγματικότητα», ανέφερε τελειώνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα