Κατέθεσε υπόμνημα στο CAS ο Βόλος

Υπόμνημα στο CAS κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για να υποστηρίξει την προσφυγή που έχει ήδη καταθέσει κατά της απόφασης της UEFA να τον αποβάλει από το Europa League.

Τo CAS ζήτησε από τον θεσσαλικό σύλλογο να καταθέσει υπόμνημα, προκειμένου να αποδείξει ότι κακώς η UEFA

τον απέβαλε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Μιχάλης Μιτζικός, το έπραξε χθες (12/10) και πλέον οι Βολιώτες θα περιμένουν το πότε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα καταθέσει το δικό της υπόμνημα (σ.σ.: έχει δικαίωμα να το κάνει εντός των προσεχών 20 ημερών), ώστε μετά να οριστεί δικάσιμος για να εκδικαστεί η υπόθεση.

Σε αυτή, έχει κληθεί ως μάρτυρας ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, μια και αυτό ζήτησαν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο κ. Πλατινί είχε προβεί σε δηλώσεις, που έλεγαν ότι "η UEFA δεν μπορεί να προβεί σε ενέργειες πριν πάρει τις τελικές της αποφάσεις η ελληνική δικαιοσύνη". Σημειώνεται ότι μέσω της προσφυγής οι Βολιώτες ζητούν αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη και όχι φυσικά να επιστρέψουν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού ακόμη και να δικαιωθούν αυτό δεν είναι εφικτό να συμβεί.

Τέλος, το Σάββατο στις 15 Οκτώβρη λήγει η προθεσμία για την υπόβολη δηλώσεων συμμετοχής στη Δ' Εθνική και αναμένεται με μεγάλη αγωνία να διαπιστωθεί αν θα ανατραπεί το σκηνικό και ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνισθεί στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα