Πως ο «Κάρα» (δεν) γλίτωσε τον «Λύμπε»

Τα χρόνια που ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος πέρασαν μαζί στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως δεν ήταν ασήμαντα για τον μέσο του «τριφυλλιού».

Στο 81’ της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Καραγκούνης έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και έφυγε στην αντεπίθεση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να τον ανατρέπει από πίσω και τον διαιτητή Ηλία Σπάθα

να καταλογίζει αμέσως το φάουλ.

Ο Πειραιώτης ρέφερι ήταν έτοιμος να δώσει την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της ΑΕΚ, ωστόσο ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται στα ελληνικά γήπεδα αλλά και γενικότερα σε κάθε είδους ντέρμπι. Με χαρακτηριστικές κινήσεις έκανε νόημα στον Σπάθα να μην δώσει την κάρτα και έτσι… «γλίτωσε» τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Οι δυο παίκτες άλλωστε πέρασαν μαζί έξι γεμάτες σεζόν στην Παιανία και τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι και πολύ καλοί φίλοι, με συνέπεια ο Καραγκούνης να μη θέλει να… κιτρινίσει ο Σπάθας τον Λυμπερόπουλο. Κάτι τέτοιο πάντως δεν έγινε και ο Πειραιώτης ρέφερι έδωσε την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της ΑΕΚ!

Keywords
Τυχαία Θέματα